Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή για τις εκλογές της 5ης Νοε 2014

 Συναδέλφισσες , συνάδελφοι 

 Αισθανόμαστε  την ανάγκη να ευχαριστήσουμε, όλους εσάς που μας στηρίξατε με την ψήφο σας. Η ανάδειξη  μας σε 3η δύναμη στις εκλογές αιρετών του κλάδου μας δείχνει ότι υπάρχει μια μερίδα εκπαιδευτικών που πιστεύει στις διαφανείς διαδικασίες, χωρίς  συνδιαλλαγές και παζαρέματα.
Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε Αξιοπρεπείς απέναντι σε αυτούς που μας βάζουν ταμπέλες και μας προσάπτουν ψεύτικες κατηγορίες, Αλληλέγγυοι προς το δίκιο κάθε συναδέλφου και τέλος θα συνεχίσουμε να Αντιστεκόμαστε  σε παρεΐστικες νοοτροπίες που απλά δημιουργούν ομάδες ευνοημένων ή μη συναδέλφων.
Θέλουμε επίσης να σας πούμε ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ για την στήριξή σας σε περιφερειακό  επίπεδο. Η εκλογή αιρετού στο ΑΠΥΣΠΕ  από τον χώρο της Ενωτικής Εκκίνησης Εκπαιδευτικών ΠΕ Εκπ/σης, με την οποία συνεργαστήκαμε σε επίπεδο περιφέρειας Θεσσαλίας ήρθε να σφραγίσει την παρουσία μας στον χώρο των υπηρεσιακών συμβουλίων. Η χαρά μας είναι ακόμη μεγαλύτερη γιατί ως αναπληρωτής αιρετός σε επίπεδο ΑΠΥΣΠΕ εξελέγη ένας δικός μας άνθρωπος ο Πουλαράκης Ιωάννης.

Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με την αρχή της συλλογικότητας και θα είμαστε πάντα δίπλα σας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου