Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Α Α Α : Όταν ο σουρεαλισμός συναντά το συνδικαλισμό


Μόνο η τέχνη μπορεί να απαντήσει στα όσα σουρεαλιστικά συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο χώρο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής μας με πρωταγωνιστές κάποιους πανικόβλητους συνδικαλιστές.
Να μας συγχωρέσουν όσοι δεν τα έχουν παρακολουθήσει, για την αδυναμία σύνδεσης με τα παρακάτω , αλλά μας είναι αδύνατον να τα σχολιάσουμε διαφορετικά, γιατί μας ξεπερνούν.

Λόγω επικαιρότητας λοιπόν,(" σοβαρότατων" καταγγελλιών και άλλων ανατριχιαστικών δηλώσεων και συμπεριφορών)   αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα στον κινηματογράφο για να θυμίσουμε και να προτείνουμε κάποιες πολύ καλές ταινίες από το παρελθόν. Διαλέξαμε για αρχή τον ακέφαλο καβαλάρη και όλοι οι υποψήφιοι της κίνησης θα παρακολούθήσουμε σήμερα το βράδυ, με αίσθημα ταύτισης τη συγκεκριμένη ταινία.


                       
  Επίσης μια καλή δική μας πρόταση προς όσους αρέσκονται σε μοναχικούς δρόμους  θα ήταν ένας άλλος καβαλάρης της επίσης γνωστής ταινίας:





  Και για να τελειώσουμε το μικρό αυτό αφιέρωμα στον κινηματογράφο θα  προτείναμε (ΠΡΟΣΟΧΗ!για συγκεκριμένο κοινό) την πολύ γνωστή ελληνική ταινία με τον εκφραστικότατο τίτλο:



Εξαιρετική προσφορά της σελίδας μας προς όλους τους αναγνώστες της, μια φωτογραφία του Τζίμη Πανούση που θα κοσμούσε την αφίσα μιας ταινίας που δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και θα κυκλοφορούσε με τον τίτλο :" Ο ΧΑΛΙΦΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου