Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ευγένιος Ιονέσκο VS ΔΑΠ, ΠΡΟΣΕΧΩΣ: Σάμιουελ Μπέκετ VS ΔΑΚΕ



ΔΑΠ παν.Κρήτης: Δολοφόνησαν τον ΤΑΚΗ Φύσσα




Πέμ, 11/07/2013 - 00:59 -- aragmagr

Σύμφωνα με την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Παν. Κρήτης ο (πρώην παίχτης του Παναθηναϊκου και της Μπενφίκα) Τάκης Φύσσας δολοφονήθηκε από ομάδα ατόμων και μελών της Χ.Α. Μετά κατάλαβαν ότι το όνομα του δολοφονημένου από τους Φασίστες
της Χρυσής Αυγής δεν ήταν Τάκης το διόρθωσαν σε Παναγιώτης....
Το aragma.gr πρόλαβε και έκανε print screen  πριν την τελευταία διόρθωση που έκαναν τα τζιμάνια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ...





Αυτή είναι η τελευταία έκδοση της ανακοίνωσης της ΔΑΠ ΝΔΦΚ από την ιστοσελίδα τους http://dappolitikou.wordpress.com/

"Τον τελευταίο καιρό είμαστε όλοι θεατές ενός γενικότερου κλίματος στην κοινωνία μας που το λιγότερο ως ”ηφαίστειο” θα μπορούσε να χαρακτηριστεί! Την στιγμή που πολιτικοί κύκλοι προσπαθούν με τον χειρότερο τρόπο να αποφύγουν την έννοια των δυο άκρων με μικροπολιτικά παιχνίδια και παραπληροφόρηση, εμείς ως συνειδητοποιημένα σκεπτόμενοι φοιτητές τους διαψεύδουμε απαντώντας πως τα δυο άκρα όχι μόνο υπάρχουν αλλά αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της κοινωνίας μας.
Ξεκινώντας πρόσφατα από το περιστατικό της δολοφονίας του 34 χρόνου Παύλου Φύσσα από ομάδα ατόμων και μελών της Χ.Α και συνεχίζοντας με την δολοφονία των δύο μελών της Χ.Α από ομάδα τρομοκρατών, του Μάνου Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη, εμείς ως νεολαία αναρωτιόμαστε που θα φτάσει αυτός ο κύκλος αίματος που έχει ανοίξει στην χώρα μας. Τα δυο άκρα δείχνουν να έχουν ξεκινήσει έναν στυγνό κύκλο αντιπαραθέσεων με αποτέλεσμα ανθρώπινες ζωές πράγμα που μας έχει συνταράξει όλους.
Το αποτέλεσμα;
Διαφορετικά Χρώματα….
Κοινές πράξεις….
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ"
Πηγή:  aragma.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου