Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Α Α Α : Καλή σχολική χρονιά!




Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,καλή σχολική χρονιά! 
Με αφορμή τα σχόλια κάποιων αναγνωστών της σελίδας μας για το μεγάλο διάστημα απουσίας ενημέρωσής της, θα θέλαμε να απαντήσουμε ,πως αυτό δεν έγινε εξαιτίας των καλοκαιρινών διακοπών (που δεν υπήρξαν) των διαχειριστών της σελίδας μας ούτε από αδιαφορία για τις εξελίξεις στον κλάδο των εκπαιδευτικών. Αντίθετα η κίνησή μας, παρακολουθεί ακατάπαυστα τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της εκπαίδευσης μετά τη λήξη του προηγούμενου σχολικού έτους και συμμετείχε όλο το καλοκαίρι σε συναντήσεις και συζητήσεις με άλλα ακηδεμόνευτα σχήματα από όλη την Ελλάδα σε μια προσπάθεια να διαμορφωθεί μια όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη αντίδραση στην τελική επίθεση που ετοιμάζει η κυβέρνηση  στο δημόσιο σχολείο  φέτος.
Θεωρούμε πως επειδή η σελίδα αυτή δεν είναι μια ηλεκτρονική εφημερίδα διαρκούς ενημέρωσης για τα πάντα γύρω από την εκπαίδευση ( αν και στοχευμένα χρησιμοποιούμε  αναρτήσεις και ειδήσεις άλλων ιστοσελίδων ), καλό θα ήταν να ξεκινάμε τις παρεμβάσεις μας με την έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς ,αφού τότε δίνεται η ευκαιρία της αναταλλαγής των απόψεων μέσα στα σχολεία, γύρω από όσα δημοσιεύουμε.
Τέλος, όπως και πέρυσι, θα πρέπει κάθε συζήτηση και ενημέρωση, να έχει αφετηρία το σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς που είναι η γενική συνέλευση της ΔΟΕ. Η ενημέρωση αυτή είναι έτοιμη εδώ και καιρό από τους συναδέλφους της κίνησης που τιμήθηκαν να σας αντιπροσωπεύσουν εκεί και το αμέσως επόμενο διάστημα θα επαναδραστηριοποιηθεί η σελίδα με πρώτο το δικό τους κείμενο, με πυκνότερες αναρτήσεις και την προσδοκία της δικής σας συμμετοχής μέσω των σχολίων και των κειμένων σας.
Οι εξελίξεις τρέχουν συνάδελφοι και είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για μας, πως αρκετοί το αντιλαμβάνεστε και ψάχνετε στο χώρο μας απόψεις ,προτάσεις και ενημέρωση για όσα συμβαίνουν.
Καλή αρχή, σε λίγες μέρες νεότερα.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου